Categories

Quadro

nVidia Quadro M4000

Veeleisende visualisatiewerkbelastingen worden met gemak uitgevoerd dankzij de NVIDIA Maxwell™ GPU architectuur en flexibiliteit van een single-slot form factor. Deze videokaart is geschikt voor tot vier 4K-beeldschermen en bevat 8 GB GPU-geheugen.

  

 

nVidia Quadro M5000

Uitstekende prestaties en energie-efficiëntie (tot 150W) om goed te preseteren bij uitdagende graphics en virtualisatie. Deze videokaart is daarvoor goed uitgerust: 8 GB GPU-geheugen en capaciteiten voor tot vier 4K-beeldschermen.

  

 

nVidia Quadro M6000

Deze videokaart, met 12 GB GPU-geheugen en capaciteiten voor tot vier 4K-beeldschermen, is de krachtigste van de M-serie en kan uitdagende grafische werklasten aan biedt interactieve, realistische visualisatie.

  

 

nVidia Quadro K5200

De Quadro K5200 ondersteunt hoogwaardige video I/O en verwerkt veeleisende werklasten met 8 GB GPU-geheugen en geavanceerde capaciteiten voor het aansluiten van vier beeldschermen.

  

 

nVidia Quadro K4200

Deze videokaart ondersteunt vier beeldschermen, heeft 4 GB GPU-geheugen, stereovermogen en hoge prestaties voor applicaties die om goede graphics vragen.

  

 

nVidia Quadro K2200

Ondersteuning voor tot vier beeldschermen, 4 GB GPU-geheugen en excellente prestaties met een reeks mogelijkheden voor professionele toepassing.

  

 

nVidia Quadro K620

Fantastische prestaties voor leidende professionele toepassingen, 2 GB GPU-geheugen en dat alles in een energie-efficiënte low-profile form factor voor maximale gebruikersflexibiliteit.

 

  

nVidia Quadro K6000

De krachtigste videokaart op aarde, met 12 GB GPU-geheugen, geavanceerde beeldschermmogelijkheden en ondersteuning voor hoogstaande video I/O.

 

&nbsp 

nVidia Quadro K5000

Uitstekende prestaties om met veeleisende werlasten om te gaan, 4 GB geheugen, geavanceerde quad-display-capacteiten voor grootschalige visualisatie en ondersteuning voor hoogwaardige video I/O.

De volgende link leidt u naar onze webshop: http://website.nts.nl/webshop/10402374

SKU: 10402374

 

nVidia Quadro K4000

De Quadro K4000 biedt excellente capaciteiten met zijn grote 3 GB-geheugen, ondersteuning voor meerdere beeldschermen en stereocapaciteiten.

 

 

nVidia Quadro K2000

Uitstekende prestaties met een reeks professionele toepassingen, substantieel 2 GB-geheugen om grote modellen te bedienen en ondersteuning voor meerdere beeldschermen voor een verbeterde desktop-productiviteit.

  

nVidia Quadro K600

Met 1 GB GPU-geheugen en een low-profile form factor voor maximale gebruiksflexibiliteit biedt deze videokaart u goede prestaties voor professionele toepassingen.

  

nVidia Quadro 6000

De Quadro 6000 is een professionele videokaart, inclusief 6 GB-geheugen en ondersteuning tot twee beeldschermen. Daarnaast biedt de videokaart mogelijkheden om in 3D te werken. 

 &nbsp

nVidia Quadro 5000

De Quadro 5000, die 2,5 GB-geheugen inclusief heeft, biedt een tot vier keer zo snelle prestatie dan de vorige generatie. Door hoogwaardig computerwerk met geavanceerde visualisatie te combineren transformeert de Quadro 5000 de moderne workflow.

  

nVidia Quadro 4000

Met 2 GB-geheugen en tot vijf keer snellere prestaties biedt de Quadro 4000 professionele grafische toepassingen voor design, animatie en video.

 

nVidia Quadro 2000

Ontwerp en lever werk van hoge kwaliteit in minder tijd met de Quadro 2000 mid-range professionele grafische oplossing. De kaart heeft een ultrastil ontwerp met geluid van minder dan 28db, 1 GB-geheugen en 3D-capaciteiten.

  

 

nVidia Quadro 600

Gemaakt voor professionals en gecertificeerd voor CAD- en DCC-applicaties biedt de Quadro 600 de beste prestaties per watt in zijn klasse (1 GB-geheugen), wat de productiviteit verhoogt terwijl het energie bespaart.

  

nVidia NVS510

De NVS 510, met 2 GB-geheugen, biedt de nieuwste grafische en beeldschermtechniek samen met leidende, geschikt voor meerdere beeldschermen, managementcapaciteiten in een energie-efficiënte, low-profile form factor. Dit maakt het de ideale grafische oplossing voor professionals die veel informatie op een efficiënte manier moeten visualiseren en verwerken in bijvoorbeeld de financiële sector.

  

nVidia Quadro NVS450

De NVS450, oftewel een grafische oplossing met mogelijkheden voor meerdere beeldschermen, levert betrouwbare hardware en software voor een stabiele zakelijke omgeving. Deze videokaart ondersteunt maximaal vier beeldschermen met ultrahoge resolutie en heeft een geheugen van 512 MB om de zakelijke gebruiker te bieden wat hij nodig heeft.

 

nVidia Quadro NVS440

De NVS440 past perfect bij de zakelijke gebruiker met zijn geheugen van 256 MB en ondersteuning voor maximaal vier beeldschermen.