Categories

Tesla

nVidia Tesla GRID K10

De Tesla K10 heeft een monsterlijke verwerkingscapaciteit gebaseerd op de ultra-efficiënte GK104 Kepler GPU. De grafische versneller biedt twee GK104 GPU’s en levert tot 2 keer de prestatie voor single precision applications vergeleken met de vorige generatie op Fermi gebaseerde Tesla M2090. Met een aggregaatcapaciteit van 4.58 teraflop peak single precision en 320 gigabyte per tweede geheugenbandbreedte voor beide GPU’s bij elkaar is de Tesla K10 geoptimaliseerd voor berekeningen in seismische verwerking, signaalverwerking, beeldverwerking en videoanalyse.

  

nVidia Tesla GRID K40

Vertrouw op de NVIDIA Tesla K40 GPU Accelerators om uw meest uitdagende HPC en big data uitdagingen op te lossen. Ze bevatten 1.4 TFLOPS-prestatie, 12 GB-geheugen en ultrasnelle 288 GB/s verwerkingscapaciteit, waarmee u de kracht hebt om grote datasets te verwerken. Er wordt tot tien keer zoveel acceleratie geleverd in vergelijking tot CPU’s.

  

nVidia Tesla GRID K80

De NVIDIA Tesla K80, die 24 GB-geheugen heeft, verlaagt datacenterkosten dramatisch door exceptionele prestaties te bieden met minder, krachtigere servers. Het is ontworpen om de verwerkingscapaciteit in real-world applications met 5 tot 10 keer te verhogen, terwijl het klanten ook tot 50% bespaart voor een versnel datacenter vergeleken met een CPU-only-systeem. Deze verhoogde verwerkingscapaciteit betekent dat er elke dag meer wetenschappelijke ontdekkingen aan onderzoekers gepresenteerd kunnen worden of betere user engagement voor webdiensten.

 

 

Name Size Creation Date Last Modification Date
EjunePricelist.pdf 849 KB Jun 20, 2016 Jun 20, 2016