Categories

Scholen

Demoprogramma voor onderwijsinstellingen

 

Over ons

NTS Computers Technology BV is een toonaangevende groothandel op het gebied van gebruikte en nieuwe hardware. Dankzij directe inkoopkanalen bij onder meer HP en IBM zijn wij in staat voortdurend scherpe prijzen te bieden. Op het gebied van testen en verpakken van gebruikte producten zijn wij een innoverend bedrijf dat continu  aan nieuwere en betere oplossingen werkt en implementeert.

NTS is opgericht in 1993 in Rotterdam en is uitgegroeid tot een bekende speler op de refurbished computer markt. Bij scholen in Nederland en België  staat NTS goed bekend voor met name levering van refurbished pc’s, workstations, notebooks en beeldschermen. Deze bedienen wij zowel rechtstreeks als via ons netwerk van wederverkopers.

Vanuit Nederland levert NTS aan alle landen binnen Europa, de Verenigde Staten en diverse landen in Azië en Afrika.  NTS samen met haar gelieerde bedrijven heeft thans 5 vestigingen in Nederland, Kenya en Maleisië.

Missie

NTS Computers Technology wil een betrouwbare internationale ICT partner zijn voor bedrijven, overheid en wederverkopers op het gebied van automatisering door levering van kwalitatief hoogwaardige refurbished computer apparatuur, vernieuwende software oplossingen en door snelle levering en uitstekende service te bieden.

Krediet

Nadat er een credit check is gedaan die positief is bevonden kan NTS dertig dagen op rekening leveren (bedrijven, nonprofits en wederverkopers). Nagenoeg alle scholen kopen bij ons op rekening. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor het aanvragen van krediet.

Aanbesteding

Voor bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen, waaronder scholen en universiteiten, kan NTS aanbestedingsoffertes maken en speciale prijs opvragen bij onder andere HP, IBM, Lenovo, Dell, Microsoft en Samsung, zodat u altijd de scherpste prijzen kunt verwachten.

Inruilen

NTS levert niet alleen aan bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen, ook verzorgt NTS de inruil en afvoer van producten voor nieuwere modellen. Zo blijft er ruimte in uw IT budget. Neem contact op met onze verkoopafdeling/accountmanager voor het vragen van een inruil offerte.

Visie

Het streven naar optimale samenwerking tussen onze filialen en met onze partners om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de vraag van onze klanten en eindgebruikers in onze producten, oplossingen en services.

Accountmanager

Iedere klant heeft bij ons een vaste accountmanager. Voor u is dit de vaste aanspreekpunt voor zowel de verkoop als aftersale. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt en houden wij de lijnen kort. Als u iemand van een andere afdeling nodig heeft zal de accountmanager u door verbinden met de juiste persoon binnen onze organisatie.

Technische dienst / garantie

NTS heeft bij ieder van haar fialen een eigen technische dienst en afhaal mogelijkheid. Zo kunnen wij snel en goedkoop reparaties en after-sale uitvoeren. Standaard levert NTS 2 jaar pick up en return garantie op refurbished producten uitbreidbaar naar 3 jaar.

Voorraad

NTS levert nagenoeg alle bekende merken op het gebied van hardware en software door directe contacten met onder andere HP, IBM, Lenovo, Cisco, Acer, en Microsoft. Bovendien heeft NTS een grote voorraad gebruikte hardware, zoals pc’s, notebooks, beeldschermen, servers, printers en parts. Verder is NTS een van de marktleiders op het gebied van levering van refurbished HP en DELL . Tevens bieden wij refurbished Apple producten.