Categories

Wat kan NTS voor u doen

NTS Computer Technology is een toonaangevende leverancier op het gebied van gebruikte en nieuwe hardware. Dankzij voordelige inkoop kanalen met onder andere HP en IBM zijn wij in staat voortdurende scherpe prijzen aan te kunnen bieden. Op het gebied van testen en verpakken van gebruikte producten zijn wij innoverend bedrijf dat continue nieuwe en betere oplossing bedenkt en implementeert.

NTS Computer Technology richt zich op zowel bedrijven en overheidsinstanties. Deze bedienen wij rechtstreeks en via ons netwerk van wederverkopers. Vanuit Nederland levert NTS Computer Technology aan alle landen binnen Europa, Verenigde Staten en diverse landen in Azie en Africa maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten verzenden via onze logistieke partners.

Een aantal van onze services verder uitgelicht:

Krediet

Nadat er een credit check is gedaan die positief is bevonden kan NTS 30 dagen op rekening leveren (bedrijven, nonprofits en wederverkopers). Overheidsinstellingen binnen west-europa kunnen in principe zelfs altijd aankopen op krediet. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor de mogelijkheden.

One-Stop-Shop

NTS hanteert het One-Stop-Shop principe; de klant krijgt een account die wordt beheerd door een accountmanager.

Deze accountmanager is het aanspreekpunt waaraan de klant alles kan vragen. Zij regelt dan de details met de desbetreffende interne afdeling. NTS levert nagenoeg alle bekende merken op het gebied van hardware en software. Bovendien heeft NTS een grote voorraad gebruikte hardware, zoals PC’s, Servers en Parts.

Transport

Pakket of pallet, NTS levert haar producten internationaal, waar ook ter wereld. Dit doen we door gebruik te maken van onze transportpartners, waardoor de klant verzekerd is van de snelste en voordeligste vervoersoptie.

NTS verstuurt onder andere via eigen bestelbus, vrachtwagen of via GLS, Fedex, TNT, DHL, Dachser, Schenker. Of u nu een pakket of 40 foot container wilt versturen NTS regelt het voor u.

Inkoop

NTS levert niet alleen aan bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen, ook verzorgt NTS de inruil van producten voor nieuwere modellen. Zo blijft er ruimte in uw IT budget. Bij wederverkopers doet NTS Computer Technology zowel aan verkoop van producten als aan inkoop. Neem contact op met de verkoopafdeling/accountmanager om te weten in welke producten NTS interesse heeft.

Aanbestedingsoffertes

Voor bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen kan NTS aanbestedingsoffertes maken, en speciale prijsopvragen bij verschillende Original Equipment Manufacturers, zodat u altijd de scherpste prijzen kunt verwachten.

NTS heeft directe contacten met onder andere HP, IBM, Cisco, Acer, Microsoft en vele andere fabrikanten.

On-Site installatie

NTS kan indien gewenst on-site installaties doen, en afvoer van de oudere producten (dit kan voor inruil zijn, maar ook niet te ruilen producten voeren wij af). Voor details over on-site installaties kunt u altijd uw accountmanager contacteren.