Categories

PCs en Workstations

Bij NTS wordt er grote zorg besteed aan het veilig verpakken van PCs, zodat er tijdens het transport de kans op schade zo klein mogelijk is. Wij verpakken de PCs op verschillende wijzen, afhankelijk van het te verpakken product.

Small Form Factors

Small Form Factor (SFF) PCs worden met hun geringe gewicht van rond de 10 kilo verpakt in een doos van 52x52x24cm, opgevuld met vulmateriaal-B1 zodat de computer niet kan bewegen in de doos. Vulmateriaal-B1 is hier ideaal voor, aangezien het eerst zacht is en dan uithardt, waardoor de vorm aannneemt van de op te vullen ruimte.

SFF PCs worden verstuurd per minipallet bij aantallen tot 14 stuks. Wordt dit aantal overschreden, dan worden ze per Euro-/blokpallet verzonden. Bij meerdere SFFs op een pallet worden de computers niet meer afzonderlijk verpakt. In plaats daarvan wordt de pallet omwikkeld met bubbelfolie en worden de computers vastgezet met spanband voordat de gehele pallet verpakt wordt in sealfolie.

(High-End) Workstations

HP Workstations worden individueel in dozen verstuurd op alle formaten pallets, afhankelijk van de hoeveelheid. Deze dozen zijn voorzien van een boven- en onderbuffer van wit PE schuim om eventuele schokken tijdens vervoer op te vangen. Deze buffers hebben uitsparingen voor meegezonden toetsenbord, muis en kabels. De workstation zelf is verpakt in een zak tegen stof.

De Z800/Z820 wordt per maximaal 8 dozen verzonden op Euro- of Blokpallets. Voor enkele zendingen (1 st.) wordt een minipallet gebruikt. De Z400/420 en de Z600/620 worden per maximaal 10 dozen verzonden op Euro- of Blokpallets. Voor zendingen tot 2 stuks worden minipallets gebruikt.

De dozen worden met spanbanden op de pallet vastgezet en omwikkeld met zwart sealfolie.

Name Size Creation Date Last Modification Date
tradestar flyer_sept_oct.pdf 1076 KB Sep 30, 2015 Sep 30, 2015