Categories

Xeon Bronze

Xeon Brons

De Xeon Brons is de opvolger van de Xeon E5/E7-families. Xeon Bronze is gericht op dual-socket server- en werkstationmicroprocessors op instapniveau. Die processors zijn ideaal gepositioneerd voor prijsgevoelige toepassingen die lichte workloads vereisen met verbeterde beveiligingsfuncties en een groot geheugen. Bovendien bevatten die processors een aantal Ultra Path Interconnect (UPI)-links. In tegenstelling tot de hogere Xeon-families, heeft de Xeon Bronze geen Turbo Boost-technologie of Hyper-Threading-ondersteuning.
De Intel Xeon Bronze-processors leveren instapprestaties voor kleine bedrijven en standaard opslagservers. Met hardware verbeterde functies voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudsgemak die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van deze instapoplossingen.

Alle Xeon Bronze-processors ondersteunen QuickAssist-technologie die op de chipset is geïntegreerd, evenals de Omni-Path-architectuur op de chipset en via discrete PCIe-kaarten. Alle modellen ondersteunen ook 2 Ultra Path Interconnect (UPI)-links.


xeon bronze (2017).png