Categories

Unreal 3D

 


Unreal Engine is een 3D game-engine waarmee 3D Animaties, games en interactieve 3D visualisaties mee gemaakt kunnen worden. Unreal engine gebruikt als programmeertaal C++ en men kan
ook gebruik maken van de eigen scripting-language Unrealscript (Uscript) waarbij interactieve handelingen automasche kunnen worden uitgevoerd zonder hiervoor te hoeven programmeren.

Inmiddels is Unreal Engine uitgegroeid tot een van de meest bekende en gebruikte programma's voor 3D interactieve programma's.

Unreal ondersteunt data van veel andere 3D programma's zoals Autodesk 3D Max en Maya. De modeled assets die zijn gemaakt in Autodesk 3D Max kunnen worden geëxporteerd vanuit Autodesk en geïmporteerd naar Unreal Engine. Unreal Engine is een game engine die gebruikt wordt om materiaal te ontwerpen, te textureren of te renderen, zoals productvisualisatie of interactieve architecturale visualisatie (voor meer informatie over Unreal Engine, zie https://www.unrealengine.com/en-US/features). Voor laatstgenoemde toepassing wordt Unreal Engine gebruikt omdat Autodesk 3D Max niet in realtime kan renderen.

Met Unreal Engine kan een programma of bestand gemaakt worden die uitgevoerd kan worden als  afbeeldingen, video’s, Windows applications (.exe) en Android applications (apk).

 

 Image result for unreal engine screenshot

Afbeelding: screenshot Unreal Engine

 

Welk programma ontwikkelt NTS in Unreal Engine?


NTS ontwikkelt programmatuur in Unreal Engine voor 3D visualisatie voor inrichting van kantoor, fabriek, magazijn, land & tuinbouw en andere toepassingen. De door ons ontwikkelde
Unreal applicatie samen met een backoffice applicatie voor assetmanagement beheer en locatiebeheer bent u in staat om op eenvoudige wijze uw inrichting geheel modular in te voeren zonder
dat u daarvoor rechtstreeks in een 3D programma hoeft te editen.

De backoffice draait op php/apache/MySQL, de Unreal Engine applicatie is geschreven in C++ en UScript.
 
Een aantal toepassingen van onze applicatie zijn:


Kantoorinrichting: Voor het 3D visualiseren voor het inrichten van kantoren en voor faciliteitsmanagement. Bent u op zoek naar de juiste inrichting voor uw mensen, meubilair, kleurstellingen etc dan is dit met ons programma volledig dynamisch te veranderen zodat u precies weet hoe het eruit komt te zien voordat u met de implementatie gaat beginnen. Is uw kantoor al ingericht dan kunt u onze applicatie gebruiken voor het beheren van uw kantoren door middel van onze assetmanagement backoffice programma. Hierin worden al uw kantoor asset gedefinieerd en kunt u exact aangegeven welke informatie u over deze assets wilt bijhouden en tonen in de 3D visualisatie.