Categories

Componenten

IBM componenten zijn te bestellen via de NTS webshop of per telefoon/email. Bijna al de componenten bij NTS zijn gebruikt en daardoor vaak veel voordeliger dan nieuwe componenten. De garantie bedraagt 1 jaar maar als onderdeel bij een door NTS geassembleerd systeem, bijvoorbeeld een server of workstation, bedraagt de garantie 2 jaar.

Voor een overzicht van de componenten ga naar de NTS webshop, klik op het teken + teken voor Gebruikte componenten dan klapt het menu uit.
Selecteer vervolgens een categorie bijvoorbeeld Geheugens Workstation / Server > DDR-3 ECC Reg
U ziet vervolgens de producten aan de rechterkant. Indien de gegevens niet duidelijk zijn zoom dan in uw browser uit zodat er meer data zichtbaar is.De bovenste balk van de tabel staan filters waar u uw zoekcriterea kunt verfijnen. U kunt ook zoeken met het zoeksymbool (vergrootglas).Wilt u het product bestellen, bestelt u dan via de webshop of geef het partnummer(s) en aantal telefonisch of per email door aan uw accountmanager. Vindt u de getoonde prijs te duur dan kunt u aan de accountmanager doorgeven welke prijs voor u acceptabel is dan geven wij door of dat nog haalbaar is of we doen u een tegenvoorstel.


Niet op de website?

Staat uw gezochte onderdeel(-en) niet op onze website informeer dan bij de verkoop, NTS kan vrijwel alle IBM en Lenovo onderdelen leveren.