Categories

Missie, Visie en Strategie

 

Missie

NTS Computers Technology wil een betrouwbare internationale ICT partner zijn voor bedrijven, overheid en wederverkopers op het gebied van automatisering door levering van kwalitatief hoogwaardige nieuwe en refurbished computer apparatuur, vernieuwende software oplossingen en door snelle levering en uitstekende service te bieden.

Visie

Het streven naar optimale samenwerking met onze klanten en partners en tussen onze filialen om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de vraag van onze klanten en wederverkopers voor onze producten, oplossingen en services.

Strategie

1. Procesverbetering door middel van het verbeteren van interne procedures (SOP's) en kern resultaten (KPI's).
2. Analysering van de behoeften van onze klanten, wederverkopers en andere stakeholders om hierdoor beter aan deze behoeften
te kunnen voldoen.
3. Het verbeteren van de interne automatisering om daardoor onze klanten beter te kunnen informeren.
4. Verbreding van de managementstructuur en het aantrekken van gekwalificeerd personeel met name in onze groei sectoren.
5. Het vergroten en verbeteren van ons productaanbod en productie capaciteit.
6. Het opzetten van automatiseringsdiensten op het gebied van software ontwikkeling en systeem integratie.
7. Het continue trainen en certificeren van onze medewerkers.
8. Het vergroten en uitbouwen van onze eindgebruikers netwerk, dealer- broker netwerk en leveranciersnetwerk.
9. Het geleidelijk opzetten en uitbouwen van regionale kantoren om de lokale en internationale markt beter kunnen te bedienen.
10. Het verbeteren van onze interne en externe communicatie door middel van onze vernieuwde website, video- en social media.