Categories

Bedrijven

 

Het demoprogramma is opgezet om onze refurbished pc’s, workstations, notebooks en servers onder de aandacht te brengen bij onze bestaande en potentiële klanten.

Deelnemen is geheel vrijblijvend en zonder financieel risico. U kunt de apparatuur tot aan 2 maanden testen, waarna u het demo-product weer kan laten ophalen of met een aantrekkelijke 25% korting kunt behouden.

Een van de doelstellingen van het demoprogramma is om organisaties bekend te maken met de verschillen tussen gewone pc’s en krachtige workstations. Voor velen is dit niet duidelijk en vaak worden werkstations gezien als een gewone pc. Workstations zijn de werkpaarden onder de computersystemen. Om te weten wat u kunt doen met workstations dat niet met een pc gedaan kan worden, moet u het eigenlijk zelf ervaren. U kunt snelheidsvergelijkingstesten uitvoeren, maar de beste manier is om gewoon gebruik te maken van de software die u wilt draaien voor uw dagelijks werk of administratie en dan het verschil in snelheid en betrouwbaarheid zelf te ervaren.

Het demoprogramma kent de volgende voorwaarden, welke zijn vastgelegd in het computergebruikscontract:

 • NTS Computers verschaft bedrijven maximaal 4 systemen die op een proefbasis voor test-, werk- of administratiedoeleinden gebruikt kunnen worden.
 • Maximaal 2 producten per model voor desktops en 1 product per model voor workstations/laptops/servers.
 • De proefperiode bedraagt maximaal 2 maanden, waarna de het bedrijf ervoor kan kiezen om de computers te kopen tegen 25% korting (demoprijs) of om de computers op te laten halen door NTS Computers.
 • Na ca. een maand gebruik van de systemen wordt een feedbackformulier ingevuld zodat NTS Computers de productcapaciteiten en tevredenheid van onze klanten kan evalueren.Het bedrijf is volledig verantwoordelijk voor de veiligheid en de beveiliging van de door NTS Computers aan hen verstrekte computers.
 • De demoprijs geldt enkel voor de systemen die op proefbasis ter beschikking zijn gesteld. Voor additionele producten of aanschaf na afloop van het demoprogramma geldt de catalogusprijs.
 • Om deel te kunnen nemen aan het demoprogramma wordt er door NTS Computers een credit- en identiteitscontrole gedaan. Deze dient met goed gevolg afgesloten te worden.
 • Het bedrijf mag softwarepakketten installeren die zijn goedgekeurd door de eigen IT-afdeling.
 • De systemen mogen tijdens de demoperiode niet doorverkocht worden.

De doelen van het demoprogramma zijn:

 • Refurbished producten onder de aandacht brengen
 • HP-workstations te promoten
 • Nieuwe klanten kennis te laten maken met NTS Computers
Name Size Creation Date Last Modification Date
NTS_Demo_Brochure_1_2022.pdf 317 KB 2023-10-12 14:20:01 2023-10-12 14:20:01
NTS Prijslijst Endusers - 10 Try and Buy.pdf 46 KB 2023-10-12 14:29:13 2023-10-12 14:29:13