Categories

Wat kan NTS voor u doen

 

NTS is een toonaangevende leverancier op het gebied van nieuwe en gebruikte hardware. Dankzij directe inkoop bij onder andere HP en IBM bieden wij u voortdurend scherpe prijzen. Op het gebied van refurbishen en verpakken van gebruikte producten zijn wij continue op zoek naar nieuwe en betere oplossingen om het kwaliteitsniveau te verhogen.

NTS richt zich op zowel bedrijven als overheidsinstanties. Deze bedienen wij rechtstreeks maar ook via ons netwerk van wederverkopers. Vanuit Nederland levert NTS aan alle landen binnen Europa, Verenigde Staten en diverse landen in Azie en Afrika maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten verzenden via onze logistieke partners. NTS heeft filialen in Nederland, Maleisie en Kenia.

Een aantal van onze services zijn:


 Vaste accountmanager

Al onze klanten zijn ingedeeld onder een vaste accountmanager. De accountmanager is het eerste aanspreekpunt van de klant. Deze behandelt de vraag zelf of schakelt door naar de juiste contactpersoon. De accountmanager zorgt voor een snelle offerte meestal binnen 1 uur en lost de meeste vragen en problemen van de klant zelf op. Ook kunt u bij de accountmanager terecht voor actuele voorraad, prijzen en levertijden. Uw accountmanager is zowel via telefoon, email en skype te bereiken.

 Levering op rekening

Nadat er een credit check is gedaan die positief is bevonden kan NTS 30 dagen op rekening leveren (bedrijven, nonprofits en wederverkopers). Overheidsinstellingen binnen west-europa kunnen in principe altijd kopen op krediet. 

 One-Stop-Shop

NTS hanteert het One-Stop-Shop principe; NTS levert nagenoeg alle bekende merken op het gebied van hardware en software zowel nieuw als gebruikt. Bovendien heeft NTS een grote voorraad gebruikte hardware, zoals PC’s, Servers en Parts.

 Wereldwijd transport

Pakket of pallet, NTS levert haar producten internationaal, waar ook ter wereld. Dit doen we door gebruik te maken van onze transportpartners, waardoor de klant verzekerd is van de snelste en voordeligste vervoersoptie.

NTS verstuurt onder andere via eigen bestelbus, vrachtwagen of via GLS, Fedex, TNT, DHL, Dachser, Schenker. Of u nu een pakket of 40 foot container wilt versturen NTS regelt het voor u.

 Inruil

NTS levert niet alleen aan bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen, ook verzorgt NTS de inruil van producten voor nieuwere modellen. Zo blijft er ruimte in uw IT budget. Bij wederverkopers doet NTS Computer Technology zowel aan verkoop van producten als aan inkoop. Neem contact op met de verkoopafdeling/accountmanager om te weten in welke producten NTS interesse heeft.

 Migratie

NTS installeert op aanvraag de systemen bij uw organisatie op locatie en haalt de oude systemen op. Tevens kunnen we de harddrives vooraf installeren met de door u aangeleverde image en indien nodig uw oude systemen formatteren met Blanccotm software.

 Aanbestedingsoffertes

Voor bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen kan NTS aanbestedingsoffertes maken, en speciale prijsopvragen bij verschillende Original Equipment Manufacturers, zodat u altijd de scherpste prijzen kunt verwachten.

NTS heeft directe contacten met onder andere HP, IBM, Dell, Intel, Microsoft, Samsung en vele andere fabrikanten.

 Demoprogramma voor scholen en bedrijven

Indien u het onze refurbished producten eerst wil testen voor dat u deze aanschaft heeft NTS voor onze meeste verkochte producten demomodellen tot uw beschikking. Deze kunt u 60 dagen vrijblijvend testen indien u bij ons over een kredietlimiet beschikt. Na deze periode kunt u de producten tegen een aantrekkelijke korting van 25% behouden of weer kosteloos naar ons terugsturen.