Categories

Wie zijn de klanten van NTS


Geschiedenis

NTS Computers is opgericht in 1993 als computerwinkel voor klooncomputers en componenten. Na verloop van tijd kwam de focus op bedrijven en overheidsinstanties te liggen. Met name bij scholen en MKB zijn wij goed bekend. De laatste jaren levert NTS steeds meer aan dealers en brokers wereldwijd.

Bedrijven

NTS Computers voorziet allerlei bedrijven van IT oplossingen. Voor vaste klanten leveren wij een breed scala aan producten zowel nieuw als gebruikt. Met name op het gebied van high performance workstations en servers maar ook voor desktops en notebooks zijn een betrouwbare partner voor MKB en grote bedrijven. Als een van de weinige Microsoft Authorized Refurbisher in de Benelux kunnen wij desktops en workstations met MsWin­dows 7 en MsWindows 10 installeren tegen zeer voordelige prijzen.

Non-Profit / Stichtingen

NTS Computers voorziet stichtingen en non-profit organisatie met name in desktops, servers, workstations en laptops. Stichtingen en non profit organisaties opererend in ontwikkel­ingslanden kunnen profiteren van de voordelige community editions van het Microsoft MAR programma.

MNO

Multinationals, multinationale ondernemingen (MNO), ofwel transnationale bedrijven, zijn bedrijven met vestigingen en werknemers in meerdere landen. Door een uitstekende inter­nationale transportservice kan NTS Computers MNOs goed van dienst zijn.

Particulieren

Sinds 2023 levert NTS ook aan partikulieren. NTS heeft geen winkel, onderdelen kunnen uitsluitend online of via email/telefoon besteld worden. Afhalen is niet mogelijk. 

Overheid

Onderscheid wordt gemaakt in overheid en semi-overheid. Overheid en de organisaties die daarmee verbonden zijn (bv. semi-overheidsorganisaties, zoals zorginstellingen) vormen de publieke sector. Veel klanten van NTS Computers komen van onderwijsinstellingen zoals basis- en voortgezet onderwijs maar ook hogescholen en universiteiten behoren tot de klan­tenkring van NTS Computers vanwege de voordelige syste­men en workstations die door ons kunnen worden geleverd. NTS kan mee doen aan aanbestedingen in Nederland en België.

Semi-Overheid

Semi-overheidsinstanties lijken in hun taken veel op over-heidsinstanties. Sectoren waarin semi-overheidsinstanties zich bevinden zijn: scholen, woningcorporaties, gezondheidszorg en energieleveranciers. De overheid oefent directe invloed uit op deze organisaties door middel van gedetailleerde voor­waarden die gesteld worden aan het ontvangen van overhe­idsgeld.

Wederverkopers

Wederverkopers maken een belangrijk deel op van de totale klantenbasis van NTS Computers. Wederverkopers, in tegen­stelling tot eindgebruikers, zijn niet de uiteindelijke consu­menten maar tussenpersonen met eigen klanten (waaronder soms weer andere wederverkopers). 

NTS Computers maakt bij wederverkopers onderscheid tussen 2 categorieën; dealers en brokers. Een Dealer is een reseller die uitsluitend voor eigen rekening en risico producten en diensten afneemt, om ze vervolgens door te verkopen. Dit kan in winkelsfeer gebeuren, maar dat hoeft niet.

Een broker is een reseller die in opdracht van derden handelt. Een broker kan gezien worden als een tussenpersoon die met behulp van zijn of haar netwerk aan de producten of diensten kan komen die een derde partij wenst te ontvangen. NTS levert aan brokers en dealers uit meer dan 60 landen in de wereld. Via onze logistieke partners of via onze eigen chauf­feurs worden de producten snel wereldwijd afgeleverd.