Categories

Inkoop


Inruil prijsopgave

Wanneer uw organisatie de systemen wil vervanging wilt u uw huidige machines misschien verkopen en laten afvoeren. 

Doorgaans kan NTS telefonisch of via email al een redelijke schatting geven wat uw overtollige hardware waard is. Indien uw partij meer dan 1,000 euro waard kunnen we hier vaak een bod op doen, het liefst hebben wij grotere partijen. Stuurt u hiervoor een email naar uw account manager met de volgende gegevens:
- Firmanaam
- Contactpersoon
- Telefoon, Email
- Ophaaladres
- Factuuradres
- Globale omschrijving en aantal wat u aan te bieden heeft
- Datum wanneer de producten vrij komen

U kunt tevens partijen aanbieden aan NTS die u van een eerdere migratie over heeft.


Audit

NTS kan op aanvraag zowel vooraf als achteraf een audit doen van de apparatuur dit kan zowel onsite als na ophaal door NTS zelf gebeuren. Aan de hand van de audit wordt de totale inruilprijs bepaald. De audit wordt via excel file opgeleverd.Houdt er rekening mee dat hardware snel in waarde daalt. Opslaan van (oude) hardware is vaak de duurste oplossing omdat u dan kosten heeft van prijsdaling maar ook van opslag, beveiliging en intern transport.


Consignatie met commissie

Voor producten die lastiger te verkopen zijn kan NTS deze soms ook in consignatie nemen met een vooraf afgesproken commissie indien NTS de partij kan verkopen. Onze commissie bedraagt doorgaans 30% van de verkoopwaarde. De opbrengst onder aftrek van de commissie ontvangt u ca. 5-6 weken na de verkoop terug. Deze periode hebben wij nodig om eventuele garantieclaims te verwerken en de betaling van de klant te ontvangen. De kosten van deze garantieclaims gaan van de verkoopwaarde af. Het voordeel van consignatie is dat u de producten niet hoeft op te slaan en er niet zelf een koper voor hoeft te zoeken. Indien de producten niet door ons verkoopbaar zijn kunt u met ons afspreken of u de producten terug wilt ontvangen of dat deze gerecycled kunnen worden. Dat laatste levert soms ook nog een aardig bedrag op.


Gratis afvoer


Indien de producten weinig tot geen commerciele waarde meer hebben (of zelfs negatieve waarde in verband met het verwerken) dan kunnen klanten van NTS die hun producten eerder bij NTS hebben gekocht deze gratis door ons laten afvoeren. Zijn de producten niet bij NTS gekocht dan kan dat vaak ook informeert u bij de verkoopafdeling voor de mogelijkheden.


Blancco
tm software wiping

Indien gewenst kan NTS uw bestandsinformatie verwijderen via de wiping software Blanccotm (zie https://www.blancco.com/) hier zijn wel kosten aan verbonden (ca. 5 euro per licentie).


Donatie


Tevens werken wij samen met Computers for Development. Onder bepaalde voorwaarden kunt u ook uw hardware via ons aan deze stichting schenken. Informeert u bij onze verkoop afdeling voor de voorwaarden.


Verwerking


Alle ingeruilde producten worden door ons geaudit en opgeslagen. Daarna worden deze verkocht of gedemonteerd. Als deze worden gedemonteerd worden ze als parts verkocht of gerecycled via een professioneel recyclingsbedrijf.