Categories

Transport

Omdat het vervoeren van vracht een essentieel onderdeel is in onze bedrijfstak, biedt NTS een ruime keus in manier van transport om uw vracht op een uiterst betrouwbare en goedkope manier op de plek van bestemming te krijgen. Hierbij zijn de volgende factoren van belang: Plaats, snelheid, volume en gewicht.

Het berekenen van de zo laag mogelijke vervoerskosten kan ingewikkeld en tijdrovend werk zijn voor bedrijven die geen dagelijkse leveringen kennen. Daarom vertrouwen de meeste van onze klanten het transport van hun orders aan ons toe vanwege onze expertise, kennis en lage tarieven.

Uw zending kan varieren van een klein pakket tot enkele containers. Een adres in de zelfde plaats of aan de andere kant van de wereld. Voor elke situatie geeft NTS u van te voren een gunstig tarief af, door onze goede contacten met diverse transportdiensten. Bovendien beschikt NTS zelf over een vrachtwagen en diverse bestelwagens met eigen chauffeurs.

Ondanks het feit dat de kosten gedurende het jaar kunnen veranderen door hogere brandstofprijzen, arbeidskosten of wetswijzigingen, houdt NTS vaste prijzen aan voor de meest voorkomende routes. Normaal zijn deze prijzen lager of gelijk aan de bedragen die u zou moeten betalen als u van uw eigen transporteur gebruik maakt, maar dan met het voordeel dat u niet de administratie en controle hoeft uit te voeren.

Voor minder vaak voorkomende routes, bijvoorbeeld bij landen buiten Europa of bij grote vrachten binnen Europa is het verstandig onze prijzen met die van uw eigen transporteur te vergelijken.

Let op: alle vervoerde vrachten via onze koeriers of de door ons gebruikte transportdiensten zijn volledig verzekerd tot aan en vanaf uw deur. De meeste transporteurs berekenen hun tarieven exclusief verzekering, bij ons is deze standaard inbegrepen.