VMware

Uw IT-infrastructuur virtualiseren  

Dankzij virtualisatie kunnen meerdere besturingssystemen en applicaties draaien op hedendaagse x86-computers, zodat uw infrastructuur eenvoudiger en efficiënter wordt. Applicaties worden sneller geïmplementeerd, de prestaties en beschikbaarheid worden verbeterd en taken geautomatiseerd. Hierdoor is de IT makkelijker te implementeren en zijn het bezit en beheer ervan goedkoper.

Virtualisatie met VMware

Vereenvoudig uw IT-infrastructuur met bewezen virtualisatieoplossingen, gebaseerd op VMware® vSphere met Operations Management™, het toonaangevende platform virtualisatie- en cloudbeheer.

Met virtualisatie van VMware kunt u kapitaalkosten verminderen door serverconsolidatie, en kunt u bedrijfskosten verlagen door automatisering. Gemiste omzet kunt u minimaliseren door zowel gepande als niet geplande downtime te beperken.

Verminder kapitaal- en bedrijfskosten door efficiënter met energie om te gaan en minder hardware te gebruiken dankzij serverconsolidatie.

Vergroot de mogelijkheden voor bedrijfscontinuïteit en noodherstel voor uw gevirtualiseerde infrastructuur via verbeterde en vereenvoudigde oplossingen voor noodherstel met VMware® vCenter Site Recovery Manager™.

Virtualiseer de essentiële,  bedrijfskritische bedrijfsapplicaties, waaronder databases (Oracle Database, Microsoft SQL Server, SAP HANA, SAP Sybase), bedrijfstoepassingen (SAP Business Suite, Microsoft Exchange, SQL Server, SharePoint, SAP) en lever topprestaties en de hoogste SLA´s.

Realiseer op beleid gebaseerde automatisering en zorg voor compliance en prestaties met een zero-touch infrastructuur met vRealize Operations van VMware voor virtualisatiebeheer.

Ontdek waarom het softwaregedefinieerde datacenter de beste en meest efficiënte oplossing voor cloudinfrastructuur is.

Waarom zou u VMware kiezen voor uw virtualisatie?

Virtualisatieoplossingen van VMware zijn gebouwd op VMware vSphere, het bewezen, robuuste en betrouwbare virtualisatieplatform. Daarnaast zijn ze de keuze van meer dan 500.000 klanten, waaronder de volledige Fortune Global 100. Onze innovatie en expertise worden erkend door strategische onderzoeksbureaus als Gartner, die ons plaatst in het leiderskwadrant van de Gartner, Inc. 'Magic Quadrant for x86 Server Virtualization Infrastructure'.

Servervirtualisatie

De hedendaagse x86-servers kunnen vanwege hun architectuur slechts één besturingssysteem tegelijk uitvoeren. Servervirtualisatie maakt meer mogelijk dan de een-op-een-architectuur van x86-servers door het besturingssysteem en de applicaties los te koppelen van de fysieke hardware, waardoor een meer kosteneffectieve, soepele en vereenvoudigde serveromgeving ontstaat. Dankzij servervirtualisatie kunnen meerdere besturingssystemen als virtuele machines worden uitgevoerd op één fysieke server, elk met toegang tot de rekenkracht van de onderliggende servers.

Servervirtualisatie ontketent het potentieel van de huidige, krachtige x86-servers. De meeste servers gebruiken slechts 15 procent van hun capaciteit. Dit is niet alleen zeer inefficiënt, maar zorgt ook voor serverwildgroei en -complexiteit.

Het complete servervirtualisatieplatform van VMware vSphere biedt:

  • 80 procent meer gebruik van serverresources
  • tot 50 procent besparingen op kapitaal- en bedrijfskosten
  • een ratio van serverconsolidatie van 10:1 of meer

Netwerkvirtualisatie

Netwerkvirtualisatie is de volledige softwarematige reproductie van een fysiek netwerk. Virtuele netwerken hebben dezelfde kenmerken en garanties als een fysiek netwerk, maar bieden operationele voordelen en de hardwareonafhankelijkheid van virtualisatie: snelle provisioning, niet-verstorende implementatie, geautomatiseerd onderhoud, en ondersteuning voor zowel oude als nieuwe applicaties.

Met netwerkvirtualisatie krijgt u logische netwerkapparaten en -services – logische poorten, switches, routers, firewalls, load-balancers, VPN´s en meer – voor verbonden workloads. Applicaties worden op het virtuele netwerk op dezelfde manier uitgevoerd als op een fysiek netwerk.

U kunt een in hoge mate schaalbaar netwerk creëren, dat een hoger niveau aan operationele efficiëntie en flexibiliteit, snellere provisioning, probleemoplossing en cloning biedt met monitoring, QoS en beveiliging die ondersteund worden door de netwerkvirtualisatiesoftware van VMware.

VMware NSX wordt 's werelds toonaangevende netwerk en beveiligingsvirtualisatieplatform met een programmatisch en mobiel virtueel netwerk voor virtuele machines dat volledige service biedt, en dat geïmplementeerd is op IP-netwerkhardware voor algemene doeleinden.

Het VMware NSX-platform brengt het beste van Nicira NVP en VMware vCloud Network and Security (vCNS) bijeen binnen één platform. VMware NSX biedt een volledige productreeks van vereenvoudigde netwerkelementen en -services, waaronder logische switches, routers, firewalls, load-balancers, VPN, QoS, monitoring en beveiliging.

Desktopvirtualisatie

Door desktops te implementeren als een managed service, kunt u sneller reageren op veranderende behoeften en mogelijkheden. U kunt kosten verminderen en de service verbeteren door snel en eenvoudig gevirtualiseerde desktops te leveren aan filialen, outsourced en offshore-werknemers en mobiele werknemers op iPads en Android-tablets.

De desktopoplossingen van VMware zijn schaalbaar, volledig veilig en hebben een hoge beschikbaarheid waardoor maximale uptime en productiviteit kunnen worden gegarandeerd.

Stroomlijn implementatie en beheer door desktops als een service te leveren.

Bied thuiswerkers en tijdelijke medewerkers veilig toegang op afstand zonder dat dit ten koste gaat van prestaties.

Applicatievirtualisatie

De allerbelangrijkste bedrijfskritieke toepassingen en platforms van organisaties worden meer en meer gevirtualiseerd, zoals databases, ERP, CRM, e-mail, samenwerking, Java-middleware, business-intelligence en vele andere.

Teneinde de vereiste niveaus van QoS en SLA voor deze essentiële  bedrijfstoepassingen binnen een virtuele omgeving in stand te houden, moeten IT-organisaties zich in gelijke mate richten op zowel de virtualisatiecomponenten van het project en het robuuste beheer en de monitoring van gevirtualiseerde bedrijfstoepassingen als het handhaven van zakelijke richtlijnen voor bedrijfscontinuïteit en noodherstel.

Deze gevirtualiseerde applicaties worden gewoonweg beter uitgevoerd en bieden een hoge beschikbaarheid, noodherstel, snelheid en flexibiliteit en ze zijn tevens klaar voor de cloud. Met de virtualisatieoplossing van VMware voor de essentiële applicaties, gebouwd op VMware vCloud Suite, kunt u de kwaliteit van geleverde IT-services verbeteren, terwijl u de infrastructuur vereenvoudigd, de efficiëntie maximaliseert en kostbare piekbelastingen voorkomt.

Storagevirtualisatie

Opslagvirtualisatie maakt deel uit van de softwaregedefinieerde opslaglaag, die verbeteringen in prestaties en ruimtebesparing moeten bieden zonder dat u extra opslaghardware hoeft aan te schaffen.

Het moet snelle provisioning mogelijk maken, zodat high-performance, ruimtebesparende opslag net zo snel in gang kan worden gezet als tegenwoordig een VM. Het moet een opslagbeheermodel bieden waarin de VM centraal staat en dat intuïtief is voor virtuele beheerders die meer opslagbeheertaken in virtuele omgevingen gaan uitvoeren. En het moet integreren met het hypervisor-platform om gebruik te kunnen maken van bekende, native workflows.

Opslagvirtualisatie van VMware is een combinatie van mogelijkheden, die een abstracte laag biedt voor fysieke opslagresources die binnen een virtualisatie-implementatie moeten worden opgeroepen, beheerd en geoptimaliseerd.

De opslagvirtualisatietechnologie levert een fundamenteel betere manier voor het beheer van opslagresources voor uw virtuele infrastructuur, zodat uw organisatie:

  • Resourcegebruik en flexibiliteit van opslag aanzienlijk kan verbeteren
  • Patching van het besturingssysteem en stuurprogrammavereisten kan vereenvoudigen, onafhankelijk van de opslagtopologie
  • Uptime van applicaties kan verhogen en dagelijkse activiteiten kan vereenvoudigen
  • De bestaande opslaginfrastructuur kan benutten en aanvullen

 

Name Size Creation Date Last Modification Date
VMware Partner Fee.pdf 28 KB 2021-09-27 13:55:00 2021-09-27 13:55:00